sreda, 18. september 2013

Ko so dnevi hladni...

si radi privoščimo jedi na žlico


Sestavine za to fižolovo jed so šle direktno iz vrta v lonec. Nam je všeč, da je notri še meso in obvezno odpade zgoščevanje z moko. Ker fižol ni bil tetovec, ampak vse ostale sorte z vrta, so se nekateri fižolčki že malo razkuhali in so jed fino zgostili. Za dober okus pa sem dodala še šetraj.
Mmmm, zelo je bil dober. Zato, ker sem ga pozabila slikati gotovega, naj bo fotografija "kotla" med pripravo.


Posladkali pa smo se s čokoladno bombo . Ime ji je dal najmlajši, ki je tudi aktivno sodeloval pri pripravi, peki, sestavljanju in postrežbi "bombe". Petletnik je navdušen "slaščičarski mojster" mami pa njegova pomočnica..


Dober tek!

3 komentarji:

  1. O, njami :-) Te čokoladne bombe se ne bi branila. Dobra pomočnica si :-)

    OdgovoriIzbriši
  2. Hudo :) jaz bi tudi tole čokoladno bombico:)

    OdgovoriIzbriši
  3. Vabljeni, pa še kavo oz. čaj bom skuhala.
    Naj se pohvalim, danes bom spet pomočnica.

    OdgovoriIzbriši